Namitupa – pieni perinteinen karamellitehdas

 
Vanhanajan karamelleja ja palkittuja salmiakkeja

Namitupa on yli neljännes vuosisadan kokemuksen omaava pieni karamellitehdas, joka sai alkunsa yhteistyöstä Grännalaisen polkagris-leipomon kanssa. Namitupa valmistaa ainoana Suomessa aitoja punavalkoraitaisia polkakaramelleja 1800-luvulta peräisin olevalla reseptillä. Massasta erottuvat perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet ovat Namituvan tuotevalikoiman runko. Vuosien kuluessa tuotantoa on laajennettu ja tuotevalikoima on moninkertaistunut. Nykyään Namitupa tunnetaankin menestystä niittäneistä salmiakeista. Lisäksi Namitupa valmistaa jo parinkymmenen vuoden ajan suomalaisia ilostuttaneet sesonkien mukaan elävät Enkelin Eväspussi herkut ja lahjatuotteet.

Perinteiset sokerimakeiset eivät sisällä maitoa, munia, pähkinöitä tai gluteenia. Valmistamme myös salmiakkeja, jotka eivät sisällä lainkaan verenpainetta nostavaa ja raskausaikana vältettävää sikiölle haitallista glykyrritsiiniä. 

Asiakkaaksi

Asiakkaitamme ovat kauppiaat ja tukkuliikkeet ympäri maan. Toimitamme myös yksityishenkilöille. Yrityskulttuurimme keskeisimmät arvot ovat olla laadukas, luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Voit asioida kanssamme verkkokaupan kautta, sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi tai puhelimitse 06-424 1912. Tukkuhinnastot y-tunnuksen omaaville jälleenmyyjille.

Räätälöidyt mainoskaramellit yrityksille, hääkaramellit yksityisille

Namituvan karamellit leivotaan perinteisesti käsityönä. Tämä mahdollistaa myös pienten erikoiserien valmistamisen. Valmistamme monipuolisesti ja ammattitaidolla private label – tuotteita sekä liikelahjoja. Yksilölliset hääkaramellit valmistuvat myös tehtaallamme: sydänteemaiset karamellit, tikkarit, herkut morsiusparin nimellä varustetuin etiketein, väriteemat, irtokaramellit karkkibuffaan ja muistamiset vieraille! Räätälöityjen tuotteiden osalta ota yhteyttä hyvaa@namitupa.fi tai soita 06 – 424 1912, niin voimme tarjota juuri teille sopivan vaihtoehdon! Perusvalikoimaan pääset tutustumaan verkkokaupassamme.

Karamellitehdas ja tehtaanmyymälä

Namitupa sijaitsee Ilmajoen keskustassa osoitteessa Kauppatie 25. Tehtaanmyymälässä pääset tutustumaan karamellinvalmistukseen ja tekemään herkullisia ostoksia. Myymälä on avoinna arkisin klo 9 -17, kesäkaudella sekä joulun alla (15.5 – 15.8, 1.12 – 23.12) myös lauantaisin klo 10 – 14. Opastetut työnäytökset ryhmille myös muina aikoina. Klikkaa tästä ja lue lisää Namituvasta käyntikohteena!

Ohjelmapalvelut, jokilaivaristeilyt ja välinevuokraus

Koska karamellitehtaamme on ollut suosittu ryhmämatkakohde jo parinkymmenen vuoden ajan, ovat erilaiset ohjelmapalvelut luontevasti kehittyneet toimintamme ympärille muodostaen oman liiketoiminta-alueen.  Ohjelmapalveluvalikoimastamme löytyy luotettavasti toteutettuja toimintoja erilaisiin virkistys- ja tykypäiviin, polttareihin, synttäreihin ja luokkaretkiin. Yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Valittavissa niin yksittäisiä toimintoja kuin valmiita paketteja tunnin ohjelmista koko päivän setteihin. Sisältö räätälöidään aina asiakkaan ja tämän tarpeiden sekä tavoitteiden mukaan.
Klikkaa tästä ja lue lisää ohjelmapalveluista ja välinevuokrauksesta.
Klikkaa tästä ja lue lisää jokilaivaristeilyistä ja meriseikkailuista.

Glykyrritsiinittömät salmiakit

Valmistamme Namituvalla myös salmiakkeja, jotka eivät sisällä lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä! Tutustu glykyrritsittömiin salmiakkeihin verkkokaupassamme!

Namituvan Salmiakki Finlandia palkitut salmiakit

Vaikka teemme monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan Namitupa tunnetaan! Lue lisää!

Laatutonnilogo_pieni

Namitupa, Oy Freca Sales Ab
Kauppatie 25, 60800 Ilmajoki
puh. 06 424 1912, hyvaa@namitupa.fi.

Aukioloajat
Myymälä avoinna arkisin läpi vuoden klo 9-17.
Kesäkauden ja joulun alla (15.5 – 15.8, 1-23.12) lauantaisin klo 10-14. 
Ryhmille myös muina aikoina!