Pieni perinteinen karamellitehdas

Vanhanajan karamelleja ja palkittuja salmiakkeja

Namitupa on yli neljännesvuosisadan kokemuksen omaava pieni karamellitehdas, joka sai alkunsa yhteistyöstä Grännalaisen polkagris-leipomon kanssa. Namitupa valmistaa ainoana Suomessa aitoja punavalkoraitaisia polkakaramelleja alkuperäisellä 1800-luvulta peräisin olevalla reseptillä.

Massasta erottuvat perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet ovat Namituvan tuotevalikoiman runko. Vuosien kuluessa tuotantoa on laajennettu ja tuotevalikoima on moninkertaistunut. Nykyään Namitupa tunnetaankin menestystä niittäneistä salmiakeista. Lisäksi Namitupa valmistaa jo parinkymmenen vuoden ajan suomalaisia ilostuttaneet sesonkien mukaan elävät Enkelin Eväspussi herkut ja lahjatuotteet.

Jälleenmyyjäksi

Jos olet kuluttaja, voit tehdä tilauksen verkkokaupassa rekisteröitymättä.  Tukkuasiakkaana voit asioida kanssamme rekisteröityneenä verkkokaupan kautta, sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi tai puhelimitse 06-424 1912. Tukkuhinnastot y-tunnuksen omaaville jälleenmyyjille. Asiakkaitamme ovat kauppiaat ja tukkuliikkeet ympäri maan. Yrityskulttuurimme keskeisimmät arvot ovat olla laadukas, luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Etsimme uusia jälleenmyyjiä, ota yhteyttä!

Räätälöidyt mainoskaramellit yrityksille, hääkaramellit yksityisille

Namituvan karamellit leivotaan perinteisesti käsityönä. Tämä mahdollistaa myös pienet erikoiserät. Valmistamme monipuolisesti ja ammattitaidolla private label tuotteita sekä liikelahjoja kuten myös esimerkiksi yksilöllisiä hääkaramelleja (sydänkaramellit, räätälöidyt etiketit vieraslahjoihin, väriteemat, irtokaramellit karkkibuffaan..). Räätälöityjen tuotteiden osalta ota yhteyttä hyvaa@namitupa.fi tai soita 06 – 424 1912, niin voimme tarjota juuri teille sopivan vaihtoehdon! Perusvalikoimaan pääset tutustumaan verkkokaupassamme.

Karamellitehdas ja tehtaanmyymälä

Namitupa sijaitsee Ilmajoen keskustassa osoitteessa Kauppatie 27. Tehtaanmyymälässä pääset tutustumaan karamellinvalmistukseen ja tekemään herkullisia ostoksia. Myymälä on avoinna arkisin klo 9 -17, kesäkaudella sekä joulun alla (15.5 – 15.8, 1.12 – 23.12) myös lauantaisin klo 10 – 14. Opastetut työnäytökset ryhmille myös muina aikoina.  Lue lisää työnäytöksistä ja Namituvasta käyntikohteena!

Ohjelmapalvelut, jokilaivaristeilyt ja välinevuokraus

Koska karamellitehtaamme on ollut suosittu ryhmämatkakohde jo parinkymmenen vuoden ajan, ovat erilaiset ohjelmapalvelut luontevasti kehittyneet toimintamme ympärille muodostaen oman liiketoiminta-alueen.  Ohjelmapalveluvalikoimastamme löytyy luotettavasti toteutettuja toimintoja erilaisiin virkistys- ja tykypäiviin, polttareihin, synttäreihin ja luokkaretkiin. Yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Valittavissa niin yksittäisiä toimintoja kuin valmiita paketteja tunnin ohjelmista koko päivän setteihin. Sisältö räätälöidään aina asiakkaan ja tämän tarpeiden sekä tavoitteiden mukaan. Lue lisää www.kivapaiva.fi tai ota yhteytta oikein@kivapaiva.fi/puh. 0500 366 759.

Glykyrritsiinivapaat salmiakit

Valmistamme Namituvalla useita eri salmiakkeja, jotka eivät sisällä lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä! Täyttä salmiakkista ihanuutta ilman glykyrritsiinin haittavaikutuksia! Tutustu valikoimaan verkkokaupassa!

Parhaurestansa palkitut

Vaikka tehrään monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan Namitupa tunnetaan! Rakkaussalmiakit (Salty Loves) sekä Pöyröö Puluveri salmiakkijauhe ovat Salmiakki Finlandia palkittuja salmiakkeja!

Allergiaystävällisiä & vegaanisia karamelleja

Sokerimakeiset, eli kovat karamellit, eivät sisällä maitoa, munia, pähkinöitä tai gluteenia. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta namit ovat myös vegaanisia. Valmistamme myös useita eri salmiakkeja, jotka eivät sisällä lainkaan verenpainetta nostavaa ja raskausaikana vältettävää sikiölle haitallista glykyrritsiiniä!

Yhteystiedot
Namitupa, Oy Freca Sales Ab, 1560492-3
Kauppatie 27, 60800 Ilmajoki
puh. 06 424 1912, hyvaa@namitupa.fi

Tehtaanmyymälä aukioloajat
Avoinna arkisin läpi vuoden klo 9-17
Kesäkauden ja joulun alla (15.5 -15.8, 1-23.12) lauantaisin klo 10-14
Ryhmille myös muina aikoina!