Pieni perinteinen karamellitehdas

Vanhanajan karamelleja ja palkittuja salmiakkeja


Namitupa on yli neljännesvuosisadan kokemuksen omaava jo toisessa sukupolvessa toimiva karamellitehdas Ilmajoella Etelä-Pohjanmaalla. Tarinamme alkoi yhteistyöstä Grännalaisen Polkagris-leipomon kanssa, minkä ansioista Namitupa sai myös aikanaan opin ja v. 1859 peräisin olevan reseptin aitojen punavalkoraitaisten polkakaramellien valmistukseen. Massasta erottuvat perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet ovat Namituvan tuotevalikoiman runko. Vuosien kuluessa tuotantoa on laajennettu ja tuotevalikoima on moninkertaistunut. Nykyään Namitupa tunnetaankin menestystä niittäneistä ja makuhermoja kihelmöivistä salmiakeista. Lisäksi valmistamme jo parinkymmenen vuoden ajan suomalaisia ilostuttaneet sesonkien mukaan elävät Enkelin Eväspussi herkku- ja lahjatuotteet.

Jälleenmyyjäksi


Kiinnostaako jälleenmyynti? Tutustu valikoimaan ja tee tilaus verkkokaupan kautta tai ota yhteyttä sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi tai puh. 06-424 1912. Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita kotimaisia himoittuja tuotteita luotettavasti, joustavasti ja nopeasti.

Räätälöidyt mainoskaramellit ja liikelahjat yrityksille, hääkaramellit yksityisille


Leivomme karamellit perinteisesti käsityönä, mikä mahdollistaa myös pienet erikoiserät. Teemme Namituvalla monipuolisesti ja ammattitaidolla private label tuotteita sekä liikelahjoja, sekä esimerkiksi yksilöllisiä hääkaramelleja. Räätälöityjen tuotteiden osalta ota yhteyttä hyvaa@namitupa.fi tai soita 06 – 424 1912, niin voimme tarjota juuri teille sopivan vaihtoehdon! Perusvalikoimaan pääset tutustumaan verkkokaupassamme.

Karamellitehdas ja tehtaanmyymälä


Namitupa sijaitsee Ilmajoen keskustassa osoitteessa Kauppatie 27. Tehtaanmyymälässä pääset tutustumaan karamellien valmistukseen ja tekemään herkullisia ostoksia. Myös suosittua herkkupehmistä, johon saat luoda oman makuyhdistelmäsi aidoista marjoista ja karamelleista, on saatavilla ympäri vuoden. Myymälä on avoinna arkisin klo 9 -17. Kesäkaudella sekä joulun alla (15.5 – 15.8, 1.12 – 23.12) myös lauantaisin klo 10 – 14. Opastetut työnäytökset ryhmille myös muina aikoina.  Lue lisää työnäytöksistä ja Namituvasta käyntikohteena!

Ohjelmapalvelut, jokilaivaristeilyt ja välinevuokraus


Namitupa on ollut suosittu ryhmämatkakohde jo parinkymmenen vuoden ajan. Kivapäivä-ohjelmapalvelut ovat luontevasti kehittyneet karamellitehtaan toiminnan rinnalle omaksi kokonaisuudekseen.  Ohjelmapalveluvalikoimasta löytyy luotettavasti toteutettuja toimintoja erilaisiin virkistys- ja tykypäiviin, polttareihin, synttäreihin ja luokkaretkiin. Yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Valittavissa niin yksittäisiä toimintoja kuin valmiita paketteja tunnin ohjelmista koko päivän setteihin. Sisältö räätälöidään aina asiakkaan ja tämän tarpeiden sekä tavoitteiden mukaan. Lue lisää www.kivapaiva.fi tai ota yhteyttä oikein@kivapaiva.fi/puh. 0500 366 759.

Glykyrritsiinivapaat salmiakit

Valmistamme Namituvalla useita eri salmiakkeja, jotka eivät sisällä lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä. Täyttä salmiakkista ihanuutta ilman glykyrritsiinin haittavaikutuksia!

Parhaurestansa palkitut

Vaikka tehrään monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan Namitupa tunnetaan! Rakkaussalmiakit (Salty Loves) sekä Pöyröö Puluveri salmiakkijauhe ovat Salmiakki Finlandia-palkittuja salmiakkeja!

Allergiaystävällisiä ja vegaanisia karamelleja

Sokerimakeiset (kovat karamellit) eivät sisällä maitoa, munia, pähkinöitä tai gluteenia. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta namit ovat myös vegaanisia. Valmistamme myös useita eri salmiakkeja, jotka eivät sisällä lainkaan verenpainetta nostavaa ja raskausaikana vältettävää sikiölle haitallista glykyrritsiiniä

Yhteystiedot
Namitupa, Oy Freca Sales Ab, 1560492-3
Kauppatie 27, 60800 Ilmajoki
puh. 06 424 1912, hyvaa@namitupa.fi

Tehtaanmyymälä aukioloajat
Avoinna arkisin läpi vuoden klo 9-17
Kesäkauden ja joulun alla (15.5 -15.8, 1-23.12) lauantaisin klo 10-14
Ryhmille myös muina aikoina!