Namitupa – pieni perinteinen karamellitehdas

Vanhanajan karamelleja ja palkittuja salmiakkituotteita

Namitupa (Oy Freca Sales Ab) on yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen omaava pieni karamellitehdas, joka sai alkunsa yhteistyöstä Grännalaisen polkagris-valmistajan kanssa. Namitupa valmistaa ainoana Suomessa aitoja punavalkoraitaisia polkakaramelleja 1800-luvulta peräisin olevalla reseptillä. Massasta erottuvat perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet ovat Namituvan tuotevalikoiman runko.

Vuosien kuluessa tuotantoa on laajennettu yritysostojen kautta, ja tuotevalikoima on laajentunut irtokaramelleihin ja tikkareihin. Nykyään Namitupa tunnetaankin salmiakeistaan. Pöyröö puluveri – salmiakkijauhe ja Rakkaussalmiakki ovat Salmiakki Finlandia – palkittuja tuotteita. Lisäksi Namituvan Salmiakkinapit, Häjysalmiakkityynyt sekä Salmiakkitikkarit ovat mitelleet Salmiakki Finlandia – finaalissa.

Räätälöidyt mainoskaramellit yrityksille, hääkaramellit yksityisille

Namituvan karamellit leivotaan perinteisesti käsityönä Ilmajoella. Tämä mahdollistaa myös pienten erikoiserien valmistamisen. Valmistammekin paljon karamelleja alihankintatyönä asiakkaille, jotka haluavat omia värejä, muotoja, logollisia tuotteita tai yrityslahjoja.

Yksilölliset hääkaramellit valmistuvat myös tehtaallamme: sydänteemaiset karamellit, tikkarit, herkut morsiusparin nimellä varustetuin etiketein, väriteemat, irtokaramellit karkkibuffaan ja muistamiset vieraille!

Perinteiset sokerimakeiset eivät sisällä maitoa, munia tai gluteiinia. Tuotteiden valmistaminen pienissä erissä allergikoille onnistuu myös.

Räätälöityjen tuotteiden osalta ota yhteyttä hyvaa@namitupa.fi tai soita 06 – 424 1912, niin voimme tarjota juuri teille sopivan vaihtoehdon! Perusvalikoimaan pääset tutustumaan verkkokaupassamme.

Enkelin Eväspussi – iloa sun jokaiseen päivääsi!

Vuonna 2016 Namitupa osti pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Enkelin Eväspussin liiketoiminnan. Nämä jo parinkymmenen vuoden ajan ilostuttaneet hyvän tuulen herkut ja lahjatuotteet ovat saatavilla niin kuluttajille kuin jälleenmyyjille. Tuotevalikoima elää sesonkien mukaan ja koostuu laadukkaista käsityönä valmistetuista herkku- ja lahjatuotteista.  Tuotevalikoimaan pääset tutustumaan verkkokauppamme puolella.

Karamellitehdas ja tehtaanmyymälä

Namitupa sijaitsee Ilmajoen keskustassa osoitteessa Kauppatie 25. Tehtaanmyymälässä pääset tutustumaan karamellinvalmistukseen ja tekemään herkullisia ostoksia. Myymälä on avoinna arkisin klo 9 -17, kesäkaudella sekä joulun alla (15.5 – 15.8, 1.12 – 23.12) myös lauantaisin klo 10 – 14. Opastetut työnäytökset ryhmille myös muina aikoina. Klikkaa tästä ja lue lisää Namituvasta käyntikohteena!

Asiakkaaksi?

Asiakkaitamme ovat kauppiaat ja tukkuliikkeet ympäri maan. Toimitamme myös yksityisille. Yrityskulttuurimme keskeisimmät arvot ovat olla laadukas, luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Voit asioida kanssamme verkkokaupan kautta, sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi tai puhelimitse 06-424 1912. Tukkuhinnastot y-tunnuksen omaaville jälleenmyyjille.

Ohjelmapalvelut, jokilaivaristeilyt ja välinevuokraus

Koska karamellitehtaamme on ollut suosittu ryhmämatkakohde jo parinkymmenen vuoden ajan, ovat erilaiset ohjelmapalvelut luontevasti kehittyneet toimintamme ympärille muodostaen oman liiketoiminta-alueen.  Ohjelmapalveluvalikoimastamme löytyy luotettavasti toteutettuja toimintoja erilaisiin virkistys- ja tykypäiviin, polttareihin, synttäreihin ja luokkaretkiin. Yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Valittavissa niin yksittäisiä toimintoja kuin valmiita paketteja tunnin ohjelmista koko päivän setteihin. Sisältö räätälöidään aina asiakkaan ja tämän tarpeiden sekä tavoitteiden mukaan.

Klikkaa tästä ja lue lisää ohjelmapalveluista ja välinevuokrauksesta.

Klikkaa tästä ja lue lisää jokilaivaristeilyistä, meriseikkailuista sekä venevuokrauksesta.

Laatutonnilogo_pieni

Namitupa, Oy Freca Sales Ab
Kauppatie 25, 60800 Ilmajoki
puh. 06 424 1912, hyvaa@namitupa.fi.

Myymälä avoinna läpi vuoden arkisin klo 9-17
HUOM! TOISTAISEKSI KORONAEPIDEMIASTA JOHTUEN MYYMÄLÄ EI AVOINNA LAUANTAISIN!
Kesäkauden 15.5 – 15.8 ja joulun alla 1-23.12 myymälä avoinna myös lauantaisin klo 10-14.
Ryhmille myös muina aikoina!