Rekisteröidy tukkuasiakkaaksi

Pääset tutustumaan näppärästi valikoimaan verkkokaupassamme. Rekisteröidy alla olevalla kaavakkeella tukkuasiakkaaksi, niin aktivoituvat sekä tukkuhinnat että -myyntierät. Tilauksen voit tehdä verkkokaupan lisäksi myös puh. 06-424 1912 tai sähköpostilla hyvaa@namitupa.fi. Ilmainen toimitus tilauksille yli 240€ (alv 0%)! Nopea toimitus 2-5 arkipäivässä. 

Himoitut tuotteet, mistä näitä saa?
Ohjaamme asiakkaita luoksesi. Pääset mukaan jälleenmyyjälistallemme sekä jaamme somepostauksia! Tägää meidät facebookissa @namitupa ja instagramissa @namitupa_finland.

Itselle ja ystäville!
Namituvan tuotteet kruunaavat herkkuhetket ja ovat arvostettuja lahjoja ja tuliaisia. Herkkulahjat ilahduttavat aina! Tarjoamme monipuolisen sesonkien mukaan elävän valikoiman kotimaisia käsintehtyjä herkkuja.

Allergiaystävällisyys ja erityisruokavaliot
Kaikki kovat karamellit ovat gluteenittomia, maidottomia sekä suurin osa myös vegaanisia. Lisäksi suurin osa salmiakeistamme on glykyrritsiinivapaita, niillä saavat herkutella siis hyvällä omalla tunnolla ja ilman paineita myös odottavat äidit sekä korkean verenpaineen kanssa taistelevat salmiakin ystävät!

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja kirjaudu tukkukauppaan tutustumaan herkulliseen valikoimaan!

Ostoskori