Rekisteröidy tukkuasiakkaaksi

Pääset tutustumaan valikoimaan näppärästi verkkokaupassa. Rekisteröidy alla olevalla kaavakkeella tukkuasiakkaaksi aktivoidaksesi tukkuhinnat ja -myyntierät. Tilauksen voit tehdä verkkokaupan lisäksi myös puh. 06-424 1912 tai sähköpostilla hyvaa@namitupa.fi. Ilmainen toimitus tilauksille yli 240€ (alv 0%). Nopea toimitus 1-5 arkipäivässä!

Himoitut tuotteet, mistä näitä saa? Pääset mukaan jälleenmyyjälistallemme sekä jaamme somepostauksiasi! Tägää meidät facebookissa @namitupa ja instagramissa @namitupa_finland.

Itselle ja ystäville – Tarjoamme monipuolisen sesonkien mukaan elävän valikoiman kotimaisia käsintehtyjä herkkuja. Namituvan tuotteet kruunaavat herkkuhetket ja ovat arvostettuja lahjoja ja tuliaisia.

Hyvää kaikille – Kaikki kovat karamellit ovat gluteenittomia, maidottomia sekä suurin osa myös vegaanisia. Lisäksi valta osa salmiakeistamme on glykyrritsiinivapaita. Näillä saavat herkutella hyvällä omallatunnolla ja mausta tinkimättä myös odottavat äidit sekä korkean verenpaineen kanssa taistelevat salmiakin ystävät!

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja kirjaudu tukkukauppaan tutustumaan herkulliseen valikoimaan!

Ostoskori