Makian marjaisat murut

Namitupa paketoi suomalaisten metsien antimet uutuusmakeisiksi, joissa yhdistyvät luonnosta tutut, puhtaat ja aidot maut sekä perinteinen käsityö. Namituvan marjaisista artesaanimakeisista löydät aidot ainekset ja rouskuvan rakenteen suuhun sujahtavassa muodossa vieden matkalle muistoihin mummon marjakellariin, lapsuuden kesiin ja tarkasti varjeltuihin marjapaikkoihin.

Tutustu rouskuvan marjaisiin karamelleihin vaikkapa kypsymisjärjestyksessä. Aloita makealla mustikalla, jatka villillä variksenmarjalla ja kruunaa koko komeus raikkaalla karpalolla. Ja kun olet löytänyt oman suosikkisi, herkuttele aina tarvittaessa ja makeanhimon yllättäessä, yksin tai yhdessä, hitaasti nautiskellen tai mielin määrin rouskutellen. Äläkä turhaan murehdi marjastuskaudesta, sillä Namituvan marjaisat karamellit ovat aina kypsiä poimittavaksi.

Namituvan marjaisat karamellit ovat loistava tuliainen aitoja makuja, luontoa ja suomalaista käsityötä arvostaville herkkusuille. Kaikki makean marjaisat makeisemme ovat myös maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Ostoskori