Toimitusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja myyjän välillä. Ehdot ovat voimassa sitoumuksetta toistaiseksi.

 Maksutavat

Yksityishenkilöille käteismaksu:  Matkahuollon bussiennakko, jolloin asiakas maksaa tuotteet noudon yhteydessä lähimmässä Matkahuollon pisteessä noutaessaan tilauksensa.

Yritysasiakkaille: Lasku. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen laskutuksen aloittamista, sekä tarvittaessa asiakassuhteen aikana. Muut maksu ja toimitusehdot voimassa olevan tukkuhinnaston  mukaisesti.

 Tietosuoja

Antamanne nimi- , puhelin- , sähköposti- ja osoitetiedot talletetaan asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, niitä ei luovuteta tai myydä eteenpäin kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan käyttää  Oy Freca Sales:n omiin markkinointitarkoituksiin.

 Tuotehinnat

Hinnat verkkokaupassa on ilmoitettu arvonlisäverollisina. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Yritysasiakkaille toimitamme pyynnöstä tukkuhinnaston. Tukkuhinnastoa pyytäessäsi ilmoita y-tunnuksesi ja yritys- ja yhteystietosi. Pyyntö tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen namitupa@nullnamitupa.fi, tai puhelimitse 06- 424 1912.

 

 Toimitusehto

Vapaasti Oy Freca Sales Ab:n varastolla tai sopimuksen mukaisesti. Toimitusmaksu on 10 euroa. Mikäli tilauksen arvo on alle 25 euroa, lisätään myös pientoimituslisä 10 euroa.

 Toimitusajat

Toimitusaika on 1-7 päivää tilauksen vastaanottamisesta, ellei toisin ole sovittu. Toimitusaika koskee varastotuotteita.

Toimitustavat

Toimitamme lähetykset Matkahuollolla asiakasta lähimpään Oy Matkahuolto Ab:n toimipisteeseen bussipakettina.  Oy Freca Sales Ab ei vastaa kuljetusliikkeen mahdollisista jakeluhäiriöistä. Mahdollisista kuljetusvaurioista vastaa kuljetusliike omien ehtojensa mukaisesti. Matkahuolto säilyttää pakettia maksutta ilmoituspäivän sekä seuraavat neljä arkipäivää. Tämän jälkeen paketista peritään varastointipalvelumaksu jokaiselta säilytyspäivältä.

 Tuotteiden virheet/korvaus

Vastaanottaja on velvollinen tarkastamaan toimituksen sisällön ja kunnon vastaanoton yhteydessä. Kun toimitetussa tuotteessa havaitaan virhe tai vika, on asiakkaan otettava yhteyttä Oy Freca Sales Ab välittömästi paketin lunastamisen/vastaanottamisen jälkeen sähköpostitse namitupa@nullnamitupa.fi tai puhelimitse 06-4241912. Lähetyksen palautuessa lunastamattomana on lähettäjällä Oy Freca Sales Ab:lla oikeus laskuttaa toimitukseen liittyvät kulut ja palautuneiden tuotteiden arvon niiltä osin kun niitä ei voida turvallisesti ja virheettöminä laittaa edelleen myyntiin. Jos palautus johtuu asiakkaan tilausvirheestä tai jos palautuksesta ei ole sovittu etukäteen, veloitetaan asiakkaalta asiaan liittyvät toimituskulut ja mahdolliset tavaravahingot. Palautuksen tulee tapahtua toimittajalta saatavien ohjeiden mukaisesti. Mahdolliset hyvitykset suoritetaan vain pankin välityksellä.