TOIVEUUTUUS! Namituvan salmiakkijoulukalenteri

48,50 

Toiveenne on kuultu ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa ikinä saatavilla Namituvan huikea salmiakkijoulukalenteri täynnä toinen toistaan herkullisempia salmiakkimakuelämyksiä!

Kalenteri sisältää 24 pientä pussia, jossa kussakin on sisällä 12g salmiakkinen tikkari. Luvassa hurjan herkullisia makuelämyksiä ja yllätyksiä! Joka päivälle jotakin erilaista ja erityistä! Lisäksi kalenteripaketista löytyy valmiiksi pikkuiset pyykkipojat sekä juuttinarua kalenterin kiinnittämiseen. Päätä itse ripustatko pussit yhteen vai useampaan riviin.

Eikä siinä vielä kaikki! Joulukalenteria rakentaessa on vähintäänkin todennäköistä, että vesi herahtaa kielelle ja tekisi mieli jo alkaa maistella. Olemme varautuneet tähän tilanteeseen! Laitetaan pakettiisi mukaan myös yksi ylimääräinen kalenterin rakennustikkari, jonka voit nautiskella vaikkapa kalenterin virityspuuhien yhteydessä!

Vinkki! Tässä huikean herkullinen lahjaidea salmiakin ystävälle! Sopii myös odottaville äideille sekä korkean verenpaineen kanssa taisteleville salmiakin ystäville, sillä kaikki kalenterin maut ovat glykyrritsiinivapaita!

VARMISTA ETTÄ SAAT OMASI JA TILAA KALENTERI NYT! Vaikka jouluun onkin vielä tovi, varaa kalenterisi ajoissa! Kalenterit valmistetaan käsityönä tilausten mukaisesti. 

HALUATKO NOUTAA KALENTERIN TEHTAANMYYMÄLÄSTÄMME ILMAJOELTA?
Tee ennakkotilaus sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi ja kerro montako kalenteria haluat varata sekä yhteystietosi & ilmoitamme kun tilauksesti on noutovalmiina! Ei toimituskuluja.

Pakkaus sisältää 24 x 12 g salmiakkista tikkaria pakattuina numeroituihin paperipusseihin, juuttinarun ripustamiseen sekä 25 kpl pikkupyykkipoikia sekä yhden extra tikkarin.
Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, ammoniumkloridi, aromit, sitruunahappo, safloriuute,  värit (E153, E150d, E163, E160a, E141, E131). Kaikki tikkarit ovat gluteenittomia, maidottomia, vegaanisia sekä glykyrritsiinivapaita! Luukussa 21 on käytetty  pähkinäaromia, joka ei sisällä pähkinää.

Lopeta lukeminen heti tähän, jos haluat pitää joulukalenterin sisältämät maut täysin yllätyksenä itsellesi!!
Kalenteri sisältää seuraavat maut: omppusalmiakki, mansikkasalmiakki, colasalmiakki, MadMocca eli kahvisalmiakki, popcornsalmiakki, mustaherukkasalmiakki, mojitosalmiakki, mustikkasalmiakki, salmiakki, vadelmasalmiakki, piparisalmiakki, super salty caramel salmiakki,  raparperisalmiakki, ananassalmiakki, karpalosalmiakki, pähkinäkaramellisalmiakki, pippurisalmiakki, Candy Cane Gone Wild eli polkasalmiakki, greippisalmiakki, meloonisalmiakki, lakusalmiakki, persikka-passionsalmiakki, banaanisalmiakki ja metsämansikkasalmiakki.

Tukkumyyntierä 5 kpl

Ostoskori