Tervetuloa Namituvan verkkokauppaan!

Kuluttajat
Verkkokaupassa asioiminen ei vaadi rekisteröitymistä. Voit tilata tuotteita kappaleittain haluamasi määrän. Myyntierätiedot ja lajitelmat ovat tukkupuolen asiakkaita varten. Toimitustavaksi voit valita Lähellä-paketin 8,90€ tai Matkahuollon kotijakelun 12,85€. Ilmajoen keskustan seutuvilla kotiinkuljetus 3,95€.
Kun tilaamiesi tuotteiden arvo on yli 50€, saat automaattisesti 10% alennusta! 

Tukkuasiakkaat
Rekisteröidy tukkukauppaan y-tunnusta käyttäen. Kun kirjaudut verkkokauppaan, aktivoituvat tukkuhinnat sekä -myyntierät. Rahtivapaa toimitus Matkahuoltoon tilauksille yli 220€ alv 0%. Pienemmille tilauksille toimituskulut Matkahuoltoon 9,50€ alv 0%, jakopaketti +3,50€. Ei minimitilausmäärää. Verkkokaupan lisäksi voit myös asioida kanssamme sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi  tai puhelimitse 06 – 424 1912

Logolliset tuotteet ja mainoskaramellit
Ota yhteyttä puhelimitse 06-424 1912 tai sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi!

Erityisruokavaliot
Namituvan sokerimakeiset sopivat niin gluteenittomille kuin maidottomille. Suuri osa tuotteista on myös vegaanisia. Lisäksi valikoimassamme on useita eri salmiakkeja, jotka eivät sisällä lainkaan raskausaikana vältettävää glykyrritsiiniä. Voimme valmistaa myös pieniä eriä räätälöidysti erilaiset yliherkkyydet huomioiden.