Tervetuloa karamellifabriikin putiikkiin

KULUTTAJALLE

Verkkokauppa-putiikista voit tilata tuotteita kappaleittain haluamasi määrän. Tukkupakkaustieto tuotesivulla on jälleenmyyjäinformaatiota. Jos kuluttajana tarvitset tuotteita isomman erän kerralla vaikkapa hääkaramelleiksi tai johonkin muuhun tilaisuuteen, niin täysinä tukkupakkauksina toimitettaviin tuotteisiin kannattaa kysyä erillistä tarjousta sähköpostilla hyvaa@nullnamitupa.fi tai soittamalla meille 06- 424 1912.

Kun kertatilauksesi tuotteiden arvo on vähintään 50€, tulee tilauksesi tuotteille automaattisesti 10% alennus.

Toimituskulut 10€. Jos tilattujen tuotteiden arvo on alle 25€, lisätään toimituskuluihin pientoimituslisä 10€. Muut toimitusehdot katso toimitusehdot-sivulta. Asiointi putiikissa ei vaadi rekisteröitymistä.

Yliherkkyys ja allergia asioista kannattaa olla yhteyksissä, koska esimerkiksi käyttämämme tärkkelyssiirappi sopii yllättävän monelle ruokarajoitteista kärsivälle. Voimme valmistaa myös pieniä eriä räätälöidysti erilaiset yliherkkyydet huomioiden.

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Täällä pääset tutustumaan tuotteisiin. Sähköpostilla ( hyvaa@nullnamitupa.fi) tai puhelimitse (06- 424 1912) pyytäen toimitamme y-tunnuksen omaaville asiakkaille tukkuhinnaston, jonka mukaisilla toimitusehdoilla tilaukset toimitetaan. Ensimmäisen tilauksensa jälkeen, kun yritys on asiakasrekisterissämme, lisätilauksiin sovelletaan automaattisesti tukkuasiakkaan hinta- ja toimitusehtoja. Tukkuasiakkaana voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse hyvaa@nullnamitupa.fi tai soittamalla meille puh 06- 424 1912.

Yritykseemme ja sen palveluihin pääset tutustumaan aloitussivulta aihepiireittäin, jokiristeilyihin, Namitupaan ja KivaPäivä ohjelmapalveluihin.