Tervetuloa Namituvan verkkokauppaan!

Verkkokaupastamme löydät Namituvan suosikkisalmiakit, vanhanajan makeiset, klassiset polkakaramellit sekä ihanat Enkelin Eväspussi herkku- ja lahjatuotteet. Tuotteet valmistetaan käsityönä Ilmajoella.

Erityisruokavaliot
Namituvan sokerimakeiset sopivat niin gluteenittomille kuin maidottomille. Suuri osa tuotteista on myös vegaanisia. Lisäksi valikoimassa on useita eri salmiakkeja, jotka eivät sisällä lainkaan raskausaikana vältettävää glykyrritsiiniä. Voimme valmistaa myös pieniä eriä räätälöidysti erilaiset yliherkkyydet huomioiden. 

Oletko kuluttaja vai jälleenmyyjä?

Kuluttaja
Verkkokaupassa asioiminen ei vaadi rekisteröitymistä. Voit tilata tuotteita kappalettain haluamasi määrän. Myyntierätiedot ja lajitelmat ovat tukkupuolen asiakkaita varten. Kun tilauksesi tuotteiden arvo on vähintään 50€, tulee tuotteille automaattisesti 10% alennus. Toimitustavaksi voit valita Matkahuollon Bussi- tai Lähellä-paketin. Toimituskulut 8,90€. Jos kuluttajana tarvitset tuotteita isomman erän esim. hääkaramelleiksi tai muuhun tilaisuuteen, niin pyydä tarjous sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi tai soita puh. 06 – 424 1912. 

Jälleenmyyjä
Tukkukaupassa asioiminen vaatii rekisteröitymisen sekä y-tunnuksen.  Kun kirjaudut verkkokauppaan, aktivoituvat tukkuhinnat sekä tukkumyyntierät. Arvonlisävero lisätään tuotteiden hintaan kassalla. Toimitustavaksi voit valita Matkahuollon bussi- tai jakopaketin.  Rahtivapaa toimitus Matkahuoltoon tilauksille yli 220€ alv 0%. Pienemmille tilauksille toimituskulut Matkahuoltoon 9,50€ alv 0%, jakopaketti +3,50€. Voit myös asioida kanssamme  sähköpostitse  hyvaa@namitupa.fi  tai puhelimitse 06- 424 1912.

Logolliset tuotteet ja mainoskaramellit
Jos olet kiinnostunut räätälöidystä tuotteista tai mainoskaramelleista, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla!

Avustamme kaikissa kysymyksissä! 
Tavoitat meidät puhelimitse 06-424 1912 tai sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi.