Tervetuloa Namituvan verkkokauppaan!

Verkkokaupastamme löydät Namituvan suosikkisalmiakit, vanhanajan makeiset, klassiset polkakaramellit sekä ihanat Enkelin Eväspussi herkku- ja lahjatuotteet.
Herkut valmistetaan käsityönä Ilmajoella.

Oletko kuluttaja vai jälleenmyyjä?

Kuluttaja
Verkkokaupassa asioiminen ei vaadi rekisteröitymistä. Voit tilata tuotteita kappaleittain haluamasi määrän. Myyntierätiedot ja lajitelmat ovat tukkupuolen asiakkaita varten. Kun tilauksesi tuotteiden arvo on vähintään 50€, tulee tuotteille automaattisesti 10% alennus. Toimitustavaksi voit valita Matkahuollon Bussi- tai Lähellä-paketin. Toimituskulut 8,90€.

Jälleenmyyjä
Tukkukaupassa asioiminen vaatii rekisteröitymisen sekä y-tunnuksen.  Kun kirjaudut verkkokauppaan, aktivoituvat tukkuhinnat sekä tukkumyyntierät.  Rahtivapaa toimitus Matkahuoltoon tilauksille yli 220€ alv 0%. Pienemmille tilauksille toimituskulut Matkahuoltoon 9,50€ alv 0%, jakopaketti +3,50€. Voit myös asioida kanssamme  sähköpostitse  hyvaa@namitupa.fi  tai puhelimitse 06- 424 1912.

Logolliset tuotteet ja mainoskaramellit
Jos olet kiinnostunut räätälöidystä tuotteista tai mainoskaramelleista, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla!

Erityisruokavaliot
Namituvan sokerimakeiset sopivat niin gluteenittomille kuin maidottomille. Suuri osa tuotteista on myös vegaanisia. Lisäksi valikoimassa on useita eri salmiakkeja, jotka eivät sisällä lainkaan raskausaikana vältettävää glykyrritsiiniä. Tälläisia ovat esimerkiksi Rakkaussalmiakki, Sitruunasalmiakki, Colasalmiakki, salmiakkitangot ja tikkarit, Jääsalmiakki Namitupaset sekä mustavalkoiset salmiakkityynyt. Voimme valmistaa myös pieniä eriä räätälöidysti erilaiset yliherkkyydet huomioiden. 

Avustamme kaikissa kysymyksissä!