Tervetuloa Namituvan verkkokauppaan!

Namituvan verkkokaupasta löydät suosikkisalmiakit, vanhanajan makeiset, klassiset polkakaramellit sekä ihanat Enkelin Eväspussi herkku- ja lahjatuotteet. Tuotteet valmistetaan käsityönä Ilmajoella.

Erityisruokavaliot: Namituvan sokerimakeiset sopivat niin gluteenittomille kuin laktoosittomille. Suuri osa tuotteista on myös vegaanisia. Lisäksi valikoimassamme on useita eri salmiakkeja, jotka eivät sisällä lainkaan raskausaikana vältettävää glykyrritsiiniä. Soita tai laita sähköpostia, niin autamme mielellämme valitsemaan ruokavalioosi sopivia tuotteita! Voimme valmistaa myös pieniä eriä räätälöidysti erilaiset yliherkkyydet huomioiden.

Oletko kuluttaja vai jälleenmyyjä?
Kuluttaja

Verkkokaupassa asioiminen ei vaadi rekisteröitymistä. Voit tilata tuotteita kappalettain haluamasi määrän. Myyntierätiedot ja lajitelmat ovat tukkupuolen asiakkaita varten. Jos kuluttajana tarvitset tuotteita isomman erän kerralla vaikkapa hääkaramelleiksi tai muuhun tilaisuuteen, niin pyydä tarjous sähköpostitse: hyvaa@namitupa.fi tai soita meille puh. 06 – 424 1912. Kun kertatilauksesi tuotteiden arvo on vähintään 50€, tulee tilauksesi tuotteille automaattisesti 10% alennus. Toimitustapa Matkahuollon bussipaketti tai Lähellä – paketti. Toimituskulut 8,90€. 

Jälleenmyyjä

Tukkukaupassa asioiminen vaatii rekisteröitymisen sekä y-tunnuksen.  Kun kirjaudut verkkokauppaan tukkuasiakkaana, aktivoituvat tukkuhinnat sekä tukkumyyntierät. Kaikki hinnat tukkukaupassa alv 0%. Arvonlisävero lisätään tuotteiden hintaan kassalla. Toimitustavaksi voit valita Matkahuollon bussi- tai jakopaketin.  Rahtivapaa toimitus Matkahuoltoon tilauksille yli 220€ alv 0%. Pienemmille tilauksille toimituskulut Matkahuoltoon 9,50€ alv 0%, jakopaketti +3,50€. Voit myös asioida kanssamme sähköpostitse tai puhelimitse, puh. 06- 424 1912 tai hyvaa@namitupa.fi.

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä tuotteista tai mainoskaramelleista, ota yhteyttä niin kerromme lisää! 

Avustamme kaikissa kysymyksissä! 

Soita Namituvalle numeroon 06-424 1912 tai lähetä sähköpostia hyvaa@namitupa.fi. Palvelemme arkisin klo 9-17.