Ei meitoo suatta salmiakeistamme palkittu, tehrään rehristi hyvää!

 

Namituvalla suuri intohimomme ja erikoisuutemme ovat salmiakit!
Perinteisten salmiakkien lisäksi etsimme ja kehittelemme koko ajan uusia herkullisia salmiakkisia makuyhdistelmia.
Väkevän ja suolaisen salmiakin sekä raikkaan hedelmän yhdistelmät hurmaavat mangosalmiakissa, veriappelsiinisalmiakissa, persikkasalmiakissa sekä passionsalmiakissa!
Puhtaasti salmiakkisia nautintoja ovat puolestaan Perinteinen Salmiakkinappi, Häjy-salmiakkityyny sekä Ärjy-puristepastilli. Klassikko-osastoon kuuluu myös suomalainen suosikki tervasalmiakki.
Pippuriseen makuun sopivat Pirun Väkevät Pohjalaiset sekä Hirmu Häjyt – chilikaramellit.

Lisäksi laajasta salmiakkivalikoimastamme löytyy useita herkullisia salmiakkeja, jotka eivät sisällä lainkaan lakritsia eivätkä siten myöskään verenpainetta nostavaa ja raskausaikana vältettävää glykyrritsiiniä. 

Namituvan salmiakit ovat niittäneet mainetta myös alan harrastajien keskuudessa. Namituvan Pöyröö Puluveri sekä Rakkaussalmiakki ovat kumpikin Salmiakki Finlandia – palkittuja herkkuja.
Pöyröö Puluveri on nostalginen salmiakkijauhe, monelle tuttu maku lapsuuden apteekkireissuilta. Pöyröö Puluveri sopii nautittavaksi sellaisenaan, mutta toimii loistavasti myös jätskin päälle ripoteltuna, leivonnassa, ruuanlaitossa sekä juomissa!
Rakkaussalmiakki (Salty Loves) puolestaan on tiukan salmiakkinen karamelli, jossa on juju. Musta karamelli on salmiakki, jossa piilee siellä täällä vadelmainen raita. Tällä kaverinaan vadelman punainen karamelli, joka yllättäen onkin sama salmiakkikaramelli puettuna vadelman vaatteisiin, punainen väriltään ja siinäkin vain siellä täällä  vadelmainen raita. Oikea herkku väkevän salmiakin ystäville! 

Nämä kaikki salmiakkiherkut ja paljon muuta löydät Namituvan verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltämme ympäri maan

Namitupa, Oy Freca Sales Ab
Kauppatie 25, 60800 Ilmajoki
puh. 06 424 1912, hyvaa@namitupa.fi.

Myymälä avoinna läpi vuoden arkisin klo 9-17
Kesäkauden 15.5 – 15.8 ja joulun alla 1-23.12 myymälä avoinna myös lauantaisin klo 10-14.
Ryhmille myös muina aikoina!