Ei meitoo suatta salmiakeistamme palkittu, tehrään rehristi hyvää.

 

Vuonna 2017 Salmiakki Finlandialla palkittiin Namituvan Rakkaussalmiakki.  Tiukan salmiakkinen karamelli, jossa on juju. Musta karamelli on salmiakki, jossa piilee siellä täällä vadelmainen raita. Tällä kaverinaan vadelmanpunainen karamelli, joka yllättäen onkin sama salmiakkikaramelli puettuna vadelman vaatteisiin, punainen väriltään ja siinäkin vain siellä täällä vadelmainen raita. Herkku suolaisen salmiakin ystäville!

Salmiakki Finlandia 2012 – palkinnon voitti Namituvan Pöyröö Puluveri – salmiakkijauhe. Tämä nostalgisen makuinen salmiakkijauhe on monille maultaan tuttu lapsuuden apteekkireissuilta. Pöyröö puluveri maistuu oivasti sellaisenaan ja on taivaallisen hyvää esimerkiksi jäätelön päälle ripoteltuna. Sopii erinomaisesti myös leivontaan, ruuanlaittoon sekä juomiin! Alkuperäinen pakkaus 50g purkki, nyt saatavilla myös isompi Pöyröö Pulikka hevijuusereiden tarpeisiin.

Näiden voittajatuotteiden lisäksi useat Namituvan salmiakit ovat hurmanneet tiensä Salmiakki Finlandia – finaaliin, mm. Ärjysalmiakki, perinteinen salmiakkinappi, Häjy-salmiakkityyny ja salmiakkitikkari 12g.  Eikä salmiakkivalikoimamme siihen lopu. Ehdottomia suosikkeja ovat myös mangosalmiakki ja veriappelsiinisalmiakki sekä Pirun väkevät pohjalaiset-pippurisalmiakki!

Nämä kaikki herkut löydät Namituvan verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä ympäri maan

Namitupa, Oy Freca Sales Ab
Kauppatie 25, 60800 Ilmajoki
puh. 06 424 1912, hyvaa@namitupa.fi.

Myymälä avoinna läpi vuoden arkisin klo 9-17
Kesäkauden 15.5 – 15.8 ja joulun alla 1-23.12 myymälä avoinna myös lauantaisin klo 10-14.
Ryhmille myös muina aikoina!