Etelä-Pohjanmaan makein käyntikohde!

Pitkän yhteistyön perusteella Namitupa sai Ruotsista Grännasta opin ja oikeuden leipoa aitoja polkakaramelleja vuodelta 1859 peräisin olevalla salaisella reseptillä. Yrityksen karamellileipurit ovat perehtyneet ja kouluttautuneet karamellien valmistuksen saloihin ja esittelevät valmistusta myös yleisölle. Namituvan idyllisestä tehtaanmyymälästä voit lasiseinän läpi katsella karamellien leivontaa ja kokea tuulahduksen menneiden vuosikymmenien pienteollisuudesta vanhanajan tuotantolinjojen ollessa täydessä toiminnassa.

Opastettu työnäytös karamellitehtaalla – elämys sekä mielelle että kielelle!

Namitupa käyntikohteena soveltuu kaikille aina ekaluokkalaisesta eläkeläiseen. Opastettu tutustuminen karamellin valmistukseen ja historiaan on hauska ja opettavainen kokemus kaikille. Ilmoita ryhmäsi tulosta ennalta ja pyrimme järjestämään, että pääset näkemään valmistusta ja maistamaan ”karamellitaikinaa”!  Ei pääsymaksua. Varaa työnäytös puhelimitse 06-424 1912  tai sähköpostitse hyvaa@namitupa.fi.

Myymälässä on tarjolla myös kahvia sekä oikeilla marjoilla ja karamelleilla maustettua herkkupehmistä! Kahvitukset ryhmille ennakkovarauksesta.

Namituvalla vierailuun on mahdollista liittää myös muuta ohjelmaa  Namituvan laajasta ohjelmapalveluvalikoimasta, esimerkiksi tunnelmallinen jokiristeily. Lisätietoja ohjelmista ja risteilyistä nettisivuiltamme www.kivapäivä.fi ja www.lakeusristeilyt.fi ja totta kai myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Ohjelmapalveluna töihin karamellitehtaaseen!

Ohjelmapalveluna pienryhmille (polttarit, synttärit, tykyt, harrastusporukat..) on mahdollisuus tulla karamellitehtaalle ”töihin” leipomaan omat karamellinsa karamellileipurin ohjauksessa. Ohjelma soveltuu  2-16 henkilön ryhmille. Kesto ryhmäkoon mukaan n. 1h. Hinta aktiviteetille 150€ sisältäen 5 hengen osallistumisen. Lisähenkilöt +16€/hlö

Toinen varsin suosittu vaihtoehto polttareihin, synttäreihin ja muihin juhliin on karamellienleivontasessio karamellileipurin ohjauksessa. Päivänsankari  pääsee oikean karamellileipurin ohjauksessa valmistamaan karamelleja, jotka saa lähtiessään mukaansa. Muu seurue saa lasiseinän läpi katsella ”karkkimaakarin” taikinointia, antaa työohjeita ja kannustaa..  Kuuman karamellimassan muokkaaminen kun ei olekaan ihan helppoa, mutta yleisölle sitäkin hauskempaa katsottavaa. Namut saa tehdä haluamaansa (tai seurueen esittämään) muotoon ja pakata mukaansa. Ohjelman kesto noin tunti. Hinta 95€.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!  Sähköposti hyvaa@namitupa.fi tai puh.  06 – 424 1912. Ohjelmapalvelut toteutettavissa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. 
.

Polkakaramellit leivotaan yhä vuodelta 1859 peräisin olevalla alkuperäisellä reseptillä. Tutustu tästä polkakaramellien mielenkiintoiseen historiaan!
Laatutonnilogo_pieni

Namitupa, Oy Freca Sales Ab
Kauppatie 25, 60800 Ilmajoki
puh. 06 424 1912, hyvaa@namitupa.fi.

Aukioloajat
Myymälä avoinna arkisin läpi vuoden klo 9-17.
Kesäkauden ja joulun alla (15.5 – 15.8, 1-23.12) lauantaisin klo 10-14. 
Ryhmille myös muina aikoina!